Bazyl123 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Witam Chcę kupić dywaniki gumowe do Renault Megane 3 Grandtour, zależy mi by miały wysoki rant i zakrywały całą powierzchnie z tyłu, bo raczej z tego co znajduje to są z wersji HB a do kombi za krótkie. Wiele razy były proponowane dywaniki "Rosyjskie" co to za dywaniki, jak się nazywają i gdzie je można kupić ? Na załączonym zdjęciu widać jak to wyglądają standardowe. Edytowane 21 Lutego 2020 przez Bazyl123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Polecam Ci dywaniki z firmy Rezaw plast, mam je już 2 lata i są fantastyczne. Nie jeżdżą po całym samochodzie, nie wycierają się i mają dość wysokie ranty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 49 minut temu, MichalVTS napisał: Polecam Ci dywaniki z firmy Rezaw plast, mam je już 2 lata i są fantastyczne. Nie jeżdżą po całym samochodzie, nie wycierają się i mają dość wysokie ranty. Tak patrze na zdjęcia i wydaje mi się że na tył boki będą krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monument22 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Od razu się podepne pod temat , również rozglądam się za dywanikami gumowymi. Niestety większość jest hmm "niereprezentatywna" Znalazłem coś takiego ładne lecz drogie, ktoś ma, kożysta? https://sklep.carmoto.pl/renault/1179-dywaniki-gumowe-renault-megane-iii-2008-frogum-3d.html Edit zamówiłem jak przyjdą to napiszę moje spostrzeżenia Edytowane 22 Lutego 2020 przez Monument22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 U mnie tak wyglądają dywaniki z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi