krisophjanus Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Witam, Posiadam Megane III z 2009 roku, niestety nie posiadam karty SD do nawigacji, znalazłem ogłoszenie z oryginalną kartą SD lecz jest z Mégane hatchback, 2013 I tu moje pytania , czy ta karta będzie współgrało również z moją nawigacją? Edytowane 25 Lutego 2020 przez krisophjanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Raczej nie. Kup dowolna kartę SD, a potem skonfiuruj ją do swojego auta - tzn kup mapy TT. Innej opcji raczej nie ma. Nie przeniesiesz map z innego auta z tego co mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 byle jaka karta sd do 4 gb wkładasz pusta format na fat32 później instalujesz tomtom home i wkładasz kartę rejestrujesz się bulisz ponad 200pln i mapka się ściąga wgrywa na kartę i działa. zawsze pozostaje opcja zakupu mapki za duża mniejsza kasę , co prawda nie jest to legalne ale sposób taki sam wysyłasz komuś plik albo cała kartę z plikiem ktoś 15 minut się bawi odpowiednimi programami odsyła pliki bądź cała kartę i działa. osobiście sama mapa polski działa płynniej szybciej wyszukuje dane , cała europa nieco muli interfejs i mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisophjanus Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Dzięki Panowie za odpowiedzi prawie się naciąłem z tą używką z innego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi