DevMike Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Witam, czy jest możlwiość dołozenia front assist do egzemplarza Winter Edition ? Chcę mieć to autonomiczne hamowanie w przypadku wykrycia przeszkody itp, słyszałem dobre opinie na ten temat. Zasięgałem trochę wiedzy u lokalnego dealera Renault w Białymstoku, jednak dowiedziałem się że ze względu na konstrukcję jest to niemożliwe, ponieważ front assist i to co pod niego podchodzi za mocno ingeruje w elementry konstrukcyjne samochodu. Nie wiem ile w tym prawdy a ile 'nie chce nam sie tego robić'. Co myślicie ? Edytowane 25 Lutego 2020 przez DevMike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Trzeba wymienić szybę i dołożyć kamerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Potrzebujesz radar, czyli inny grill w zderzaku, wiązka do tego, potem wszystko zgrać. Kamera w przedniej szybie czyta znaki i ewentualnie przełącza automatycznie światła na drogowe. Edytowane 4 Marca 2020 przez karolaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi