nfnp Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Czy któryś z ekspertów może się wypowiedzieć na temat tego egzemplarza? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-gt-190-km-lift-bose-navi-serwis-oplacona-ID6CV4GH.html Mam wrażenie, jakby samochód był słabo spasowany, zwłaszcza przednie błotniki z maską, tylna klapa i trójkąciki przy lusterkach. Czy ten typ może tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) generalnie aut z radomia się nie kupuje , kupisz a po czasie zobaczysz co kupiłeś , można o tym poczytać w necie. błotniki wydaja się być ok , foty cykane kalkulatorem i się ostrość nie nakłada prawidłowo dlatego może wyglądać to średnio.,ale za taka kasę to można mieć już młodsze auto co z tego ze 2.0 TCE parę tysięcy za dużo. p.s ze Szwajcarii nie przyjeżdżają auta na blachach wiec już jest dowód na to ze ktoś kombinuje i kupuje wtórnik na portalu aukcyjnym , co jeszcze mógł zrobić , kopic żeby auto sprzedać. Edytowane 8 Marca 2020 przez Refild Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Jestem daleki od ulegania takim stereotypom. Poprzednie auto kupiłem w Koninie, czyli też tam, gdzie aut się absolutnie nie kupuje, i jest git. Grunt, to rzetelne sprawdzenie takiego samochodu. Fakt, że za tę kasę można mieć młodszy samochód. Ale podziękuję za MIII z gównianym 1.2 TCe czy zamulonym 1.6. PS. mamy obecnie na olx 7 sztuk GT, z czego najtańsza kosztuje 32k. Edytowane 8 Marca 2020 przez nfnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Odpuść sobie ten komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Możesz rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Przepraszam, ale nie. Jako rozsądny człowiek zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Może chociaż na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilP1995 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 @nfnp Pytałeś o VIN i szwajcarskie blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 auto wciąż wisi od 6 marca , nie zwracając uwagi na sytuacje w kraju już dawno powinien się sprzedać gdyby z nim wszystko było tip top a jak wisi auto dłużej niż tydzień , zapewne już nie jeden oglądał , nie sprzedało się coś jest na rzeczy, dobre auta się sprzedają jak bułki w sklepie te gorsze czekają na tzw : jelenia nfap. dobrze ze nie trzymasz się stereotypów ,ale uwierz mi aut dobrych zagranica się nie sprzedają ,zawsze coś jest na rzeczy ,a w Radomiu handlarze pracują od lat i biorą na zachodzie co popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Zaryzykowałem i kupiłem to auto. Sprawdzane u speca od Renault, Pana Maziarza z Rencar. Malowane dwa elementy, mechanicznie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Co więcej chcieć? Witamy w naszych skromnych progach. Czym chata bogata tym rada. Jak widzisz nudy tu nie ma. Gwarno, trochę sporów, przepychanek, ale też dużo merytoryki. Jak to w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Mam nadzieję, że Twoje przestrogi nie sprawdzą się w moim przypadku i że nie będę musiał zbyt często zaglądać na forum po pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Stwierdził, że przeleciał samochód miernikiem z grubsza i musiał pominąć te miejsca I nie to, żebym go bronił, bo moim zdaniem krętacz z niego konkretny, ale ja osobiście uważam, że bezwypadkowy =/= bezkolizyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Powodzonka w użytkowaniu! Które elementy malowane jak można wiedzieć? Niestety taki mamy serwis ogłoszeniowy. Moja Megi po skasowaniu tak de facto też była bezwypadkowa (a, że auto krzywe to szczegół) Ogółem na otomoto powinni zmienić bezwypadkowy na bezkolizyjny, lecz jak mi odpisał support: "od tego jest oznaczenie pojazdu jako uszkodzone". Auto w pełni sprawne po kolizji (naprawione) = uszkodzone? Ale cóż, widocznie my to źle interpretujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) No cóż, nic na to nie poradzimy. Malowana maska i okolice prawego tylnego progu/nadkola. Reflektory, szyba czołowa, chłodnice i inne duperele z przodu produkcja 2012, poduszki nieodpalane, więc coś delikatnego musiało się wydarzyć. Edytowane 16 Marca 2020 przez nfnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi