n1gdy Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Mam następujące pytanie a mianowicie czy istnieje szansa zamienienia tom tom live nawigacją r-link? Jak wygląda sytuacja z tym? Co musiałbym mieć? Mam możliwość wyjęcia całego tego systemu z rozbitego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Części i okablowanie Jak najbardziej do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Kolego cinas a mógłbyś napisać co dokładnie jest potrzebne ? : w chwili obecnej posiadam z r-link posiadam : - antenę dachową i wiązkę aż do wyświetlacza, - Wyświetlacz + daszek wyświetlacza, - instalację deski rozdzielczej, - radio, - licznik, - kamerę cofania i wiązkę z klapy bagażnika Wszystko jest wyjęte z jednego auta. Mam również spisany nr. vin tego auta bo podobno później jest to potrzebne gdzieś ale jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Czytnik karty i przewodu USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Czytnik karty mowa jest o takim czytniku karty i USB? Czy potrzebuje jescze joystik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi