Roofless Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Hej, mam do was pytanko. Mam wyciągnięty cały zestaw nawigacji od dawcy do mojej Meganki. Wyciągnąłem ekran wraz z ramka (259156554R), moduł BIC (280380655R), Joya, zaraz będę wyciągał wiązkę do GPS, ale mam do was teraz pytanie. W jaki najmądrzejszy sposób mogę wyciągnąć potrzebne mi przewody z wiązki dawcy, gdzie i co muszę wlutowac ? Wiem, że będę musiał jednego pina dołożyć od abs - tutaj pytanie w którym to miejscu - tam gdzie mam skrzynkę bezpieczników z lewej ? Kostkę od starego wyświetlacza wpinam w ekran ? Jestem w stanie wyciąć kostkę BIC jeśli by trzeba było tak jak i tą od Joya z tym ze potrzebuje wiedzieć w jakiś sposób to ze sobą jest połączone. Jeśli ew ktoś na terenie krakowa by mógł pomoc to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Idąc po przewodach od nawigacji, joy i radia , następnie odbudowujesz identycznie Jest trochę wycinania i składania, jak utkniesz to mogę przygotować instalację z dodatkowymi kostkami dzięki temu nie ma lutowania tylko wpinasz instalację pomiędzy radio a auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofless Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 A jak wyglada przy takiej wiązce sprawa wpinania się w abs i do obd ? Ile koszt takiego cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Wiązkę wpinasz pomiędzy radio a instalację samochodu jak pisałem wcześniej ABS należy wsunąć pin do wtyczki pod skrzynką bezpieczników jedynie pozostaje 6 przewodów do kontrolek pasów - albo sam je polutujesz lub wysyłasz do mnie moduł BIC a ja je wyprowadzę na wtyczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi