Shihura Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam. Czy ktoś zajmuje się zmianą języka na terenie śląska ?? Mam Renault Megane 2 phI 2.0 16v z 2003 roku. Chciałbym chociaż by język był angielski bo raczej polskiego nie będzie się wgrało. Czytałem wiele porad jak zmienić język w aucie próbowałem z bratem na wiele sposobów od DTT aż po inne metody różnymi kablami jednak nic nie przyniosło skutku. Dlatego moje pytanie czy ktoś na terenie śląska oprócz ASO mógłby mi język zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 W PHI jest między innymi angielski. Polski jest dostępny w PHII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shihura Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dlatego napisałem, że raczej nie będzie Polskiego. Dlatego potrzebuję zmianę na Angielski z niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 W jakim mieście? W Warszawie mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shihura Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Miasto Bytom niestety na śląsku. Więc do warszawy mam ponad 350km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi