ArturMegane Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Od wczoraj spod maski w okolicy alternatora wydobywa się niepokojący dźwięk. Czy to koniec sprzęgiełka alternatora czy może coś innego? Nagrałem filmik: https://www.youtube.com/watch?v=X66ETRh357Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zdejm pasek osprzętu, uruchom silnik. Jak będzie cisza to pewnie sprzęgiełko niedomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jak wyciągnąć alternator? Odkręciłem go całkowicie, ale nie chce wyjść góra w żadnej pozycji Jakies sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jak nie górą to dołem. Albo ściągnąć zderzak, parownik odchylić i chłodnicę i wyjdzie przodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRbociek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 widać że jak pasek stanął to wł alternatora się jeszcze kręci i szumi. Ty w benzynie masz sprzęgło ? wał alternatora * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi