kecyrf Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Witam. Mam pytanko co może powodować drgania, moim zdaniem jakby kokpit drgał, ale związane raczej ze skrzynią biegów. Objawy są jak na poniższy filmiku, jak auto stoi na luzie to słychać drgania, jak lekko dotknę (przechylę) gałkę biegów w bok praktycznie ich nie ma. Tak jak pisałem drgania dochodzą jakby z kokpitu (przynajmniej mam takie odczucie). Jak się auto rozgrzej to się trochę zmniejszają. Co może być tego powodem? https://youtu.be/We_xEq2XVPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 To jest klekot, drgania mogą być od wszystkiego, od dwumasy, silnika, poduszek a przenoszone są linkami zmiany biegów, do tego jakieś plastiki są luźne i efekt jak na filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Czyli jeździć i się nie martwić :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jak znam klekota to pewnie jakaś poduszka dogorywa pod skrzynia lub silnikiem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi