Baszar Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, czy mógłby ktoś być tak uprzejmy i podać mi instrukcje obsługi do wymiany ogranicznika przednich dżwi, bo mi dżwi szczelają przy otwieraniu? Bardziej mi chodzi abym prawidłowo odkręcił tapicerkę dżwi żebym nic nie pourywał. Z góry dziękuję Pozdrawiam Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-ADI Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dzięki kolego, tylko czy w nie wiesz czy takie tulejki można kupić w Niemczech? Ewentualnie będę patrzył na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak219 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 witam panowie mam problem, wczoraj próbowałem wymienić ten ogranicznik i za chiny ludowe nie mogę odkręcić tej śruby ogranicznik-karoseria, ona jest na torx idzie bardzo ciężko, odkręcę do połowy i już nie chce iść dalej, ale dokręca sie już normalnie, podejżewam że jest ona z drugiej strony zabrudzona, jest jaka możliwość dostać się do niej od drugiej strony? myślałem że ja rozwierce ale nie wiem co tam jest pod spodem, nitonakretka?w co ta śruba się wkręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Jak ciężko idzie to obrót odkręcasz i 3/4 wkręcasz. Polewając wd40 powtarzasz operację do całkowitego odkręcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Ta śruba była wkręcona na szczeliwo do gwintów. Kol. CzechuXX dobrze podpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak219 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 tak tylko już się wyrabia torx w śrubie i ciężko cokolwiek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi