Toomm Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam miałem kolizje,uszkodzone drzwi od kierowcy...tylko wymiana taka opina czy będą pasować drzwi od anglika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Inna wiązką drzwi, inny zamek inny boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomm Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Chodzi mi o gole drzwi,wszytko inne pójdzie od tych uszkodzonych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 blacha na 100% będzie pasować. Jeśli masz zamiar przezbroić je gratami ze starych drzwi to nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomm Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 tak właśnie mam zrobić,tylko blacha dzięki na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi