Offk Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Od jakiegoś czasu poszukuję szyb akustycznych(wygłuszeniowych) do swojej megane III kombi, ale nigdzie nie mogę takowych znaleźć. Brat ma citroena c5 i do strzału mu się udało ogarnąć temat. W związku z tym mam pytnie - czy do mengane III są w ogóle przewidziane takie szyby? Czy pozostaje mi tylko poszukać opcji przyciemniania szyb z wygłuszeniem (jeśli coś takiego w ogóle występuje). Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W megane III tylko przednia była akustyczna (ja miałem taką w wersji Bose - taką szyba jest oznaczona). Boczne i tylna są tylko zwykłe. Podwójne szyby mam w Vel Satisie i rzeczywiście zdaje to egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Offk Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Szkoda... Jeździłem c5 z szybami akustycznymi i w środku było bardzo komfortowo. Zostaje pytanie, czy są jakieś folie wygłuszająco-przyciemniające;) Ale to już lokalnie poszukam:) Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi