mateo2558 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Witam. Mam od niedawna megane i problem nie działają światła cofania. Oczywiście w internecie co strona to inna rozpiska bezpieczników więc sprawdziłem wszystkie pod kierownicą i w module przy aku. Niestety problem pozostał, żarówki oczywiście też sprawdzone i są ok. Jakieś pospowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Prawdopodobnie uszkodzone przewody w gumowym peszlu przy zawiasie klapy bagażnika. Stosunkowa częsta przyczyna tych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo2558 Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Macalem je ruszałem i zero reakcji. Jest miejsce w kabinie żeby zobaczyć czy jest przejście do lampy? Znalazłem to, jutro sprawdzam kable ze skrzyni. Tanie opcje zawiodły. Następna to wymiana czujnika, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi