Kaczor89 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Witam. Jak w tytule szukam gdzie można kupić nową uszczelkę klapy bagażnika do Megane II PHII Kombi. Moja jest podarta i ma kilka dziur na wylot. Oprócz Aso, tam uszczelka kosztuje prawie 400zł. Na Allegro brak nowych. Może dysponuje ktoś numerem takiej uszczelki? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Nową kupisz tylko aso, no chyba że jakąś uniwersalną z metra, kup używkę tylko wybierz ładną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) 8200097496 Kaczor, podaj mi VIN, bo nie jestem pewien tej uszczelki Edytowane 20 Października 2020 przez omega korekta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi