Renia08 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Witam Pany i Panewki. Chce o coś spytać. Czy takie zachowanie auta jest możliwe, ew. Co i gdzie szukać, że taki mam efekt? Czasem mam mocniejszy czasem słabszy. Powiem, że wkurza czasem jak się jedzie w korku na drugim biegu np. bo nie ma takiego płynnego zwalniania. Chociaż czasem jest i to mnie zadziwia. Dodam filmik, chociaż nie wiem chyba dużo Wam to nie objaśni. Będzie trzeba to nagram inny 20201030_230318.mp4 Edytowane 30 Października 2020 przez Renia08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Sprawdź dolną poduchę silnika, tego lizaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Nagram jak będę jechać do roboty rano, jak się silnik zagrzeje, bo na zimnym efekt jest mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wygląda to praktycznie tak samo, jak było u mnie. Żaba przy odpuszczaniu lub dodawaniu gazu, na różnych biegach, w różnych momentach. Czasem było dobrze, czasem nie. Pół roku tak jeździłem i w końcu zainteresowałem się tą poduszką, na strzępkach się trzymało ;) Po wymianie jak ręką odjął - dodam, że nic nie stukało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 No właśnie u mnie też nic nie puka ani nie stuka. Tylko ten durny kangur, przy tym czuje się jakbym jechał jakimś ursusem. Myślałem, że to problem z układem zapłonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Lizak tylko ten w "srebrnej" obudowie np od Daci - ostatnia modyfikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Cenowo jak to wygląda od Daci? Cena wyrywa zęby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) SASIC, coś w okolicach 100 zł płaciłem w zeszłym roku. Zapewne w M3 masz tę samą albo podobną i ceną będzie podobna. Jak masz kanał to spokojnie możesz sam wymieniać. Tylko sprawdź, czy to w ogóle ona. U mnie tak wyglądała poducha, bo fotę znalazłem: Edytowane 31 Października 2020 przez droopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) To nie jakoś super drogo. Muszę tylko obczaić czy to to. Czasem Meganka doprowadza mnie do szału, a dzisiaj jechała jak po stole. Nie rozumiem tego samochodu. EDIT. Zauważyłem, że na beznzynie nie ma takiego efektu albo jest znikomy. Na gazie występuje. Poduszka pod silnikiem cała. Wszystkie inne też. Edytowane 20 Listopada 2020 przez Renia08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi