Serfferino2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Piszę do Was z problemem, dotyczącym świateł LED ( do jazdy dziennej ) w Megane 3 grandtour. Od jakiegoś czasu mam problem z reflektorem LED. Podczas jazdy dziennej oba światła świecą, niestety kiedy przełączam światła na światła mijania, lub automat przełącza na tryb nocny ( lewy led nie świeci ) a powinny zapalać się oba reflektory mijania i led. Wcześniej pojawił się problem z prawym reflektorem led ( tzn nie paliła się 1 z żarówek w listwie ale problem ustał ) po tym jak wyjmowałem lampę podczas zmiany filtra oleju, i paliły oba teraz już sam nie wiem. Podejrzewam jakiś bezpiecznik, ale nie wiem, który może być za to odpowiedzialny. Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 24 Listopada 2020 przez Serfferino2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawnes Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Witam, czy udało się rozwiązać problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi