Baju1007 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Witam jaka jest najnowsza aktualizacja R link 2 ? bo z pendrive ostatnio w okolicach wiosny 2020 aktualizowałem a teraz od 6 miesięcy już nic nie wyszukuje w Toolbox moja wersja oprogramowania 3.3.15.411 Nawigacja 9.12.105.648280 auto z 2017roku Megane 4 Grandcoupe.Czy ktoś ma nowszą wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie ma nowszej i juz nic nie bedzie dla tego auta. Sa nowsze wersje 7... i 9... Ale sa to wersje dla rocznikow 2018/2019. Praktycznie niczym sie nie roznia wiec nie warto zawracac glowy. REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykxp Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja mam auto z 2017 roku i mam wersje 7.0 z tym że ja aktualizowalem w serwisie jakiś rok temu Także są nowsze niż 3.3 dla samochódów z 2017r. a fabrycznie było 2.2. Przez toolboxa tego nie zrobisz zostaje tylko serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Serwis Ci nie zaktualizuje bez konkretnej przyczyny. Zresztą ta zmiana nic nie wniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalselv Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Mi w ogóle RLINK toolbox nie łączy się już nawet z netem - błąd połączenia, a MYRENAULT pokazuje niby jakieś aktualizacje map Jednak się połączył, ale musiałem język angielski ustawić... Edytowane 4 Grudnia 2020 przez dalselv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi