omega Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 a alarm wewn @sylwekdm zostawiam na jutro. Trzeba się tym podelektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Nie, Sylwek, alarm ma tak jak na screenie, więc gdzieś indziej to musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 W ddt4all nie ma sterownika prawdziwego alarmu montowanego jako opcja w nowych samochodach Renault. Jest tylko możliwość włączenia/wyłączenia niby alarmu złożonego z klaksonu, sterowanego modułem UCH. Działa tylko na nieautoryzowane otwarcie drzwi po zamknięciu samochodu. Nie ma żadnych konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Tu bym tak łatwo nie przytaknął. Przecież mi ASO to wyłączyło a szczerze wątpię, żeby dysponowali jakąś aplikacją do alarmów. Choć tu ja mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zrób skanowanie ecu lupą a następnie zapisz listę ecu z menu "Plik". Pokaż tę listę wykrytych ecu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 To byłoby super, tylko... tej lupki mi brakuje Jest takie cos jak identify ECU Rozumiem, ze później zapisać sobie takla listę jako myECU ? jest i lupka, obie opcje skanowania wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Na screnie zaznaczyłem lupkę, wchodzisz w menu "plik" i zapisujesz listę ecu. To będzie plik txt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Tak Tak, lupkę znalazłem, dzięki Aniewa!!! a która opcję wybrać CAN czy KWP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Wybierz can. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dnia 10.01.2021 o 13:03, sylwekdm napisał: Proszę: https://drive.google.com/file/d/1RJVLGqmElPIYDKPkjf-x_o2Bx08bl1CP/view?usp=drivesdk Najnowsza baza danych. Witam, możesz jeszcze udostępnić tą bazę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 4 godziny temu, bsikorsky napisał: możesz jeszcze udostępnić Mogę: https://drive.google.com/file/d/1top9jC8k1Va8Zkg11uB3iM5__brEPzfw/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebnet Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 sylwekdm, mam pytanie, w którą dokładnie zakładkę trzeba wejść, żeby sprawdzić ten przebieg pojazdu w ECU Tweaker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 @sebnet - ABS > EDC > DIAGNOSTIC > PARAMETES VALUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Hey próbowalem wyłączyć system "start stop". Znalalem odpowiedni modół i zmienilem jego wartość z 0 na 1 następnie wciskam send i nic sie nie dzieje. Łącze się przez bt. Cos powinno sie pojawic jakis komunikat ? Edytowane 6 Lipca 2021 przez Benker poprawa pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi