Bazyl123 1 Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń Witam Z dwa miesiące temu, taka sytuacja stoje w korku, wciskam szybko sprzęgło i 1 bieg a on niechce wejść to puszczam sprzęgło i znowu wciskam a on znowu niechce chyba za 3 razem wszedł. A dzisiaj miałem identyczną sytuacje, generalnie to trwa moment i do końca niewiem jak to się stało. Jeżdze codziennie po mieście i jedynka wchodzi jak masło aż nagle coś takiego. Co to może być, może za szybko chciałem wbić 1 bo już sam niewiem. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
ko-ma 7 Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń U mnie taki objaw skończył się wymianą sprzęgła. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabrze 228 Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń Jest to również związane z luzem linek (pancerza) między wybierakiem w samochodzie i wybierakiem na skrzyni. Zawsze zaczyna się sporadycznie i z czasem coraz częściej. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts