Sudison Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, W moim Megane IV Sedan bardzo nieintuicyjna jest mała wskazówka prędkościomierza. Jest tego samego koloru co liczby i podświetlenie więc czasami ciężko ją znaleźć. W Internecie widziałem, że niektóre osoby mają te wskazówkę czerwoną. Była to jakaś opcja czy może sami wymienili? Wiecie może jakby to zrobić? Z góry dzięki za każdą odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 No ale przecież zegar prędkościomierza jest elektroniczny i wyświetla się ekranie LCD - to ta wskazówka jest chyba zależna od trybu Multisens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudison Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Dnia 28.01.2021 o 17:14, MarcinDe napisał: Papuga Ja niestety mam analogowy wyświetlacz. Mam opcję wyświetlania prędkości na małym ekraniku po środku ale chciałbym tam coś innego jak np. spalanie albo zasięg REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 OK - czyli auto jest w wersji ZEN. To tutaj już nie wiem jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi