jery01 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 No po twoim opisie to mi się odechciało. Samochód mam do końca kwietnia na gwarancji więc chyba zgłoszę do serwisu i niech się bujają z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jeśli auto na gwarancji to po kiego grzyba się samemu męczyć - jeśli coś uszkodzisz przy rozbieraniu (a spinki pękają w Renault wyjątkowo łatwo) to masz problem, a tak masz na to wywalone (martwi się ASO). Tylko jedna rzecz - przy odbiorze sprawdź czy wszystko się trzyma jak należy i nic nie jest luźne w obrębie pracy mechanika - w ASO mają czasami nie czyste zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 W sumie jak to zobaczyłem, to też ręce załamałem. Ręce pokaleczone, ale wyciągnąłem. Ale skoro masz gwarancję, to wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi