Mariusz91 Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) OPWitam od niedawna mam taki dziwny dźwięk nie mam pojęcia co to . Renault Megane 3 1.5dci 2009 r. Mój mechanik nie ma pojęcia co to bo na garażu nie ma tego dźwięku tylko podczas jazdy. Zamieszczam film z buczeenia received_3721384634622363.mp4 Edytowane 12 Lutego 2021 przez Mariusz91 Brak informacji o samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Pierwsze słyszę coś takiego Może koledzy pomogą. PS Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać, ten materiał pasuje idealnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Napisz coś więcej: jakie auto itd .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz91 Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Renault Megane 3 1.5dci 106 km ten dźwięk słychać tylko przy dodawaniu gazu najbardziej słychać to w samochodzie w środku na zewnątrz mniej . Na pewno nic z nadmuchem bo miałem wyłączony przez godzinę jazdy Udało się naprawić okazało się że przewód paliwowy wchodził w jakiś rezonans i temu wydawało takie dźwięki , dziś wymieniłem na gumowy i przeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi