bobiksz Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam. Co może być powodem ze po odpieciu aku stan licznika dziennego ( po wyzerowaniu) wraca do poprzedniego stanu ? Miałem przepalony modol aku( bezpiecznik alternatora ) czy mogło się coś porobić niedobrego z ECU? dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Odpięcie akumulatora nie zeruje przebiegu dziennego. Przebieg dzienny musisz wyzerować ręcznie. Za wyświetlanie odpowiada tylko licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiksz Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja go wyzeruje ręcznie a po odpieciu aku i podłączeniu po 15 min wraca mi dzienny przebieg 208. 8 mil dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi