Toxico Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Cześć, Mam problem ze spryskiwaczami otóż silniczek uruchamia się tylko czasami i nie wiem co może być przyczyną. rozkręciłem wczoraj nadkole i wyciągnąłem silniczek i pod prostownikiem chodzi. Żaden bezpiecznik przepalony nie jest więc to też nie to. Sprawdzałem też miernikiem wtyczke od silniczka na ciągłość obwodu ale nie było żadnej wartośći aczkolwiek nie znam się i nie wiem czy powinia we wtyczce być ta "ciągłość" ,ale jak sprawdzałem napięcie w tej wtyczce to miernik pokazywał że jest 9V więc z ciekawości sprawdziłem czy silniczek podpięty pod prostownik na 9v się uruchomi i działał normalnie. Jedyne czego nie dałem rady sprawdzić to modułu zespolonego przy kierownicy. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie leży problem? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6, 5,7 Człowieku, czytać się tego nie da. Trochę szacunku dla czytających jeśli chcesz odp. - Prezes Edytowane 27 Lutego 2021 przez Toxico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi