DAREN 13 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Witam\ jeśli temat już był to proszę o usunięcie moderatora Prosiłbym o wymiary znaczka emblematu w którym jest kamera cofania w megane iv Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andon 21 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Dnia 27.02.2021 o 22:54, DAREN napisał: Papuga Zmierz ten co masz. Są identyczne. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAREN 13 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca Dnia 2.03.2021 o 09:22, Andon napisał: PAPUGA ale ja do innego auta chce ja zamontować już sobie poradziłem. A ma może ktoś rozpiskę gniazda takiej kamery?? poin 1, 2, 3, i 4 jakie to sygnały REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7, 5.13 To już chyba lekka przesada, by nawet uwagę moderacyjną cytować - Prezes Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwekdm 48 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Może pomoże:megane-bfb-camera-recul-c.pdf Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andon 21 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Tyle mam: Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Recommended Posts