jacob1342 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Witam, tydzień temu kupiłem Megane 4 GT, ale auto miało ściągnięte emblematy z tyłu. Zastanawiam się gdzie mógłbym dostać takie emblematy w dobrym stanie i jaki byłby ich koszt. Na allegro znalazłem tylko jedną ofertę za 200zł i widać, że nie są w stanie idealnym. Plus każda literka jest osobno, więc raczej wolałbym dać komuś to do naklejenia niż samemu pod domem zrobić krzywo. Czy dobrym pomysłem byłoby zapytać samego Renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Najłatwiej w ASO się dowiedzieć - ale cena nie będzie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1342 Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 I to był dobry pomysł. 320zł i naklejenie gratis. Ciut drożej, ale przynajmniej będą nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 NO to jak ktoś za ściągany chce 200 (i do tego każda litera osobno) to cena ASO jest całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Dnia 9.03.2021 o 20:18, jacob1342 napisał: I to był dobry pomysł. 320zł i naklejenie gratis. Ciut drożej, ale przynajmniej będą nowe. Uwierz, nie chcesz, żeby oni Ci to naklejali. Przemyj lakier izopropanolem i naklej sobie sam. Wyjdzie na pewno równiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Zależy jakie ASO - u nas w Radomiu np. przy przyklejaniu korzystają z przystawki/szablonu - sam widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Wiadomo, że korzystają z szablonu, każde nowe fabrycznie logo kupujesz w zestawie z szablonem. Tylko szablon też trzeba prosto i równo ustawić. Jak miałem lakierowaną klapę tylną to jeszcze ich uczulałem, że monogramy muszą być naklejone równiutko, bo ja przez takie rzeczy spać nie mogę. No i g.... sobie z tego zrobili. Krzywo i nie w tym miejscu. Sam poprawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @Jottar wszystko zależy od szablonu. Monogram sam to ma taki szablon co sobie można w buty wsadzić - wiem co mówię bo pracowałem w salonie Citroena i nieraz widziałem monogramy na ASO. U nas mają/mieli taki plastik nakładany na klapę (przynajmniej do LIII) z miejscami na monogram - nie ma mocy co by źle/krzywo przykleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1342 Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Byłem dzisiaj w ASO w Lubinie i ładnie nakleili. Nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi