Artiem24 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam Wiem że temat był wałkowany tysiące razy, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mam najprostsze radio jakie jest z czinczami na dole. Chciałabym dodać jakiś moduł bt albo wejście aux żeby nie musieć używać przejściówki jack <=> czincze. Moje pytanie brzmi tak, nie chce wymieniać ani radia ani wyświetlacza. Czy jest możliwość podpiecia do tego radia z tyłu jakiegoś zewnętrznego modułu BT zamiast wejścia czincze aux. Albo czy mogę po prostu kupić z innych wersji wejścia USB aux i dopciac też do radia. Żeby na dole mieć samo wejście aux bez potrzeby uzywania przejsciowek. Bo skoro działa z przejściówka to chyba bez też powinno. Radia jeszcze nie wyciągnąłem i nie patrzyłem na wtyczki i wejścia,stad moje pytanie. Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 możesz tez mieć kabel czincz-aux, posztuje pare złotych, jeśli masz alergie na przejściówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem24 Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ale jako tako nie mogę sobie dokupić zwykłego modułu BT jakie są dostępne do innych samochodów? Takie wpinane z tyłu w radio i podpinane pod zasilanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Ja sobie kupiłem taki https://allegro.pl/oferta/adapter-bluetooth-do-radia-samochodowego-rca-aux-10461398623 tylko z ali za jakieś 27 zł, ma dobre opinie i jest na pewno o wiele lepszy niż zwykły transmiter, powinien być na dniach. Jak dojdzie to się wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem24 Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Okej, to czekam na informacje. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Dołożyłem do swojego radia (takie samo jak u Artiem24) taki moduł z Aliexpres pod AUX i wszystko działa. Jakość dźwięku jest dobra, ale strasznie cicho. Normalnie radio słucham na volume ustawione na 20, a jak przełączę na AUX to muszę pogłośnić do 30. Co można zrobić żeby AUX był głośniejszy? Tak się zastanawiam, czy taki przedwzmacniacz można podpiąć i czy będzie głośniej słychać sygnał z Bluetooth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi