Adamcieslak Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Na cale szczęście moja instalacja to Świeżak. Więc jest na gwarancji.puki co trzeba przełączać na benzynke przed wyłączeniem silnika na dłuższy czas i czekać do wtorku na wizytę u gazownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Musi ustawić tak, że każde gaszenie przełącza na benzynę. Każde zapalanie będzie uzależnione od temperatury płynu, więc zrobi to automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRR Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) @ko-ma zaciekawiłeś mnie tym pozostawaniem gazu w istalacji. Czy u Ciebie było tak, że jak zakręciłeś butle z gazem to potem normalnie odpalał? Moja instalacja też ma dopiero z 2tyg więc nie wykluczam, że coś z nią nie tak. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez PRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 To był pierwszy, całkiem przypadkowo odkryty, krok do rozwiązania problemu. lał jeden wtryskiwacz i to wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 16:50, jabrze napisał: A czy masz pewność, że któryś wtrysk nie puszcza gazu ( bardzo częsty przypadek)?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamcieslak Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 A to ze jak wyłączam gaz przed dojazdem do garażu i gaszę na benzynie i rano odpalam beż problemów to co to może być?wtryskiwacz czy sterownik? Dziwna sytuacja.w niedzielę przegoniłem trochę Megi i problem puki co znikł. Bylem u gazownika, lecz auto nie ma objawów jakie miało, więc na razie ,,jeździć obserwować, .zobaczymy co czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Napisz czy wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamcieslak Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Jak do tej pory nie zaobserwowałem żeby coś było źle z odpalaniem.i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi