Renia08 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Witajcie, tym razem w innym temacie. Mam w głowie pewna wizję, z tylu są haki od oparć gdzie oparcie się zatrzaskuje. Mam wrażenie, że te haki są zbyt długie i dlatego oparcie jest zbyt pionowo ustawione, widać to po tym, że oparcie ma z 3-4cm odstępu do krawędzi tylnej półki. Wie ktoś może, czy te haki są ściągane? Mam pewien plan ale muszę to pierw zbadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Są przykręcane do nadwozia, ale nie ma tam praktycznie regulacji. Wchodzą na swoje miejsce, przykreęcasz i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Ciekawe jakby je skrócić. Czy oparcie by nie było dalej i od razu by było wieceh miejsce z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi