halas2 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Hej Jakie macie sposoby na wyciąganie panelu szyb oprócz siłowego?:) Czy blaszki które go trzymają mają jakiś numer? Można je dokupić osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Jak jedną blaszkę odpowiednio wepchniesz do środka, to reszta już łatwo wychodzi. Blaszki spokojnie można uformować cienkimi szczypcami i nadal spełniają swoją rolę. Oczywiście w wersji ze śrubką w łódce, trzeba ją najpierw odkręcić i podważać od strony przeciwnej do joysticka regulacji lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Mógłbyś rozwinąć odpowiednio wechnac do środka. Wyciagalem to już nie raz ale zawsze formowanie tych blaszek mnie irytuje. Wczoraj jak wyciągnąłem zobaczyłem że jednej nie ma i nie znalazłem jej nigdzie dlatego się zastanawiam czy można je dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ja mam łapki do tapicerki. Jak wsadzisz tak jak na zdjęciu to któraś blaszka się wciśnie i uchwyt wyjdzie częściowo do góry (oczywiście trzeba delikatnie podnosić i wciskać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zdjęcie wyjaśnia wszystko. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Też pomyślałem, że jedno zdjęcie więcej warte niż 1000 słów Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi