Lula Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Czy podstawowe radio z wyświetlaczem 4,2" obsługuje USB? Po wciśnięciu MEDIA wyświetla się tylko BT (brakuje USB i AUX), wspomniane gniazda oczywiście są. Jak jest w Waszych radiach? Czy tak ma być, czy jest coś uszkodzone lub zablokowane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 USB pojawia się dopiero po włożeniu pendrive. Podobnie pewnie jest z AUX ale nigdy nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lula Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Niestety nie pojawia mi się USB na liście MEDIA po włożeniu pendriva. Bardzo proszę użytkowników tego radia o sprawdzenie i odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Być może nie odpowiedni format plików. Czytać będzie pendrivy sformatowane w FAT 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lula Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 A jaki format powinien być obsługiwany przez to radio? .WAV, .MP3 .CDA ? W instrukcji nie ma takich informacji. Nie wiadomo też jakiej objętości pendrivy powinny być obsługiwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Mój Rlink czyta wolumeny tylko FAT32. Natomiast format plików - jest bardzo szeroki, czy ta nawet pliki .flac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lula Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Czy po wciśnięciu MEDIA pojawia się USB czy dopiero jak pendrive zostanie włożony do gniazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 USB mam wyszarzone. Dopiero po włożeniu pena jest aktywna opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lula Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Dziękuję za odpowiedź. Problem w tym, że mi się nie wyświetla USB, nawet szare. Jest tylko BT. Jak wykryć czy jest coś uszkodzone, czy ten model radia lub wyświetlacza nie obsługiwał USB od początku? Syn dokonał odkrycia. Po włożeniu pendriva do gniazda trzeba kilkukrotnie wcisnąć przycisk MEDIA, aż ukaże się oczekiwany USB. Od tej pory każdorazowe wciśnięcie MEDIA powoduje natychmiastowe przełączenie na RADIO lub USB. Po załączeniu zapłonu zostaje uaktywnione to źródło, które było używane przed opuszczeniem pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi