koval205 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Witam, Poszukuję kodu lakieru lusterka zewnętrznego do M3 GT, szary metalik. Gdzie mogę ewentualnie tego kodu szukać, na tabliczce znamionowej znalazłem tylko kolor nadwozia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz1992 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj: orientuje się ktoś czy obudowy lusterek z Laguny III pasują do Megane III? Chciałem w swojej Megance podmienić obudowy lusterek zewnętrznych na czarne i zastanawiam się czy te z Laguny podejdą (bo zewnętrznie lusterko wygląda bardzo podobnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Wydaje mi się, że nie ale głowy nie dam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi