ragnitude Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Cześć, po wymianie termostatu mam niedający się skasować błąd z tytułu. Auto M3 2.0 DCI GT Według pyclip jest to czujnik ciśnienia doładowania w kolektorze. Sam czujnik podaje dane, podmianka na nowy nie daje efektu. Domyślam się że czegoś nie podpiąłem lub któryś przewód się przerwał/zagiął. Ma ktoś pojęcie w którą stronę szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nie jest to odpięty regulator ciśnienia paliwa na pompie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 13 godzin temu, ragnitude napisał: Według pyclip jest to czujnik ciśnienia doładowania w kolektorze. Sam czujnik podaje dane, podmianka na nowy nie daje efektu. Sprawdź czy ; - sztanga turbiny chodzi lekko, - czy tzw; kierownice turbiny nie są zasyfione, - czy wężyki od elektrozaworu turbiny są szczelne, drożne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnitude Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Cześć, okazało się że wtyczka od sterownika silnika bardzo dobrze weszła i pogięło 3 piny. Na całe szczęście od małego ratowałem pogięte piny w komputerach i pykło bez szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi