romek1975 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam Mam pytanie czym różnią się od siebie czujniki położenia wału z wtyczką niebieską od tego z wtyczką czarną? Wiem że są inne zamki i nie włoży się jednego do drugiego ale czy same czujniki są zamienne między sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Elektrycznie chyba niczym - raczej mają tą samą rezystancję. Montowalność to podstawowa różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek1975 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Montowalność masz na myśli inny klucz wtyczki czy inne wymiary czujnika? Porównywałem ten stary z nowym i są identyczne dlatego dziwi mnie inna wtyczka. Ktoś celowo taką dał tylko z jakiego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 21 minut temu, romek1975 napisał: Ktoś celowo taką dał tylko z jakiego powodu? Stosowany jest nie tylko w Megane przez wiele lat, dlatego różni się wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Niebieskie - tu się ośmieszę - chyba były raczej do DCI, aczkolwiek patrząc na katalogi internetowe sklepów z częściami to wszystko jest jednocześnie przypisane. Co do wymiarów czujnika to się nie wypowiem - nie miałem obu rodzajów w dłoni. A czarny chyba jest nie jeden tylko dwa czujniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek1975 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Właśnie kupiłem niby do mojego silnika i jest niebieski a ten co był w silniku jest czarny i nie pasuje zamek wtyczki dlatego mnie to zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi