pi0trek Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Cześć, miałem zderzenie z sarną, auto sprawdzone w ASO do wymiany praktycznie elementy plastikowe. Reszta jest OK. Chciałbym dokupić zderzak z netu, tylko mam wątpliwość czy zderzaki różnią się w zależności od wersji silnika. Dla mojego Megane III 1.9dCi Grandtour podali taki kod zderzaka 62 02 200 35R jest to wersja przed liftem. Znalazłem zderzaki podobne, nawet kolor się zgadza, tylko inna wersja silnika. Kod części w ASO dla różnych wersji silnika podobno jest inny. Przeglądając nowe zamienniki, są dostępne uniwersalne niezależne od wersji silnika. Czy zwracać na to uwagę, czy można śmiało brać z wersji np. 1.5dCi czy 1.6 ? Edytowane 6 Września 2021 przez pi0trek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) W kwestii silnikowej to różnicy nie było poza RS, jak już to wyposażenia, ale tu bardziej chodzi o dodatki typu chromowana listwa itp. No chyba, że masz xenony to musisz kupić z otworami na spryskiwacze. Edytowane 6 Września 2021 przez Dziambel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi