alexxx19 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Cześć chłopaki . Mam pewien problem autko na zimnym trochę szarpie podczas jazdy ze stałą prędkością do momentu aż silnik nie osiągnie temp roboczej . Później jest jak ręką odjął . Na forum pisaliście czujnik temp cieczy . No to biorę się za niego zobaczę jak piny wyglądają czujnik jest 3 pinowy , ale przewody mam 2 , jeden jest jak by fabrycznie odcięty przynajmniej tak mi się wydaje . Nie wiem czy tak ma być czy coś jest namieszane . Silnik to 1.4 16v 98km rocznik 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 37 minut temu, alexxx19 napisał: czujnik jest 3 pinowy, ale przewody mam 2, jeden jest jak by fabrycznie odcięty przynajmniej tak mi się wydaje . Nie wiem czy tak ma być czy coś jest namieszane . Silnik to 1.4 16v 98km rocznik 2003 Ten trzeci pin ; - załączał kontrolkę przegrzania silnika w megan I, - w M II - robi to sterownik silnika; - stąd dwa piny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Zakręć gaz i pojeździ na benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexxx19 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Dzięki wielkie. Konkretna odpowiedź leci plusik . W dniu 28.09.2021 o 18:42, Andrzej-2010 napisał: Ten trzeci pin ; - załączał kontrolkę przegrzania silnika w megan I, - w M II - robi to sterownik silnika; - stąd dwa piny Wielkie dzięki konkretna odpowiedź pozdrawiam W dniu 28.09.2021 o 18:54, szwagier24a napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Auto jeździ tylko i wyłącznie na benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi