Drahold Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Witam Pacjent to megane 3 1,6 benzyna hatchback. Problemem jest brak świateł w tylnej prawej lampie tej w klapie i tej "normalnej" oraz świateł podświetlenia tablicy i światła postojowego w prawej lampie z przodu. Żarówki wymienione na nowe, a i tak nie działają. Dziwne jest, że kierunkowskaz działa w tej lampie. Jeżeli ktoś miał taki problem to chciałbym wiedzieć jak go rozwiązał. Z góry dziękuje za odpowiedź, a jeżeli był taki temat na forum to przepraszam i proszę o link . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Podświetlenie ideogramów w drzwiach działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drahold Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Jeżeli chodzi o to, to tak. Wszystkie 4 działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Chodziło mi o podświetlenie ideogramów w przyciskach otwierania szyb, panelu klimatyzacji, wyłącznika esp itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 A bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drahold Opublikowano 10 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Witam Problem naprawiony, przyczyną był bezpiecznik pod maską, kuzyn wysłał mi schemat, który bezpiecznik mam sprawdzić i F1 był przepalony. Temat uważam za zamknięty. Dziękuję za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Dlatego pytałem czy świecą ikonki na przyciskach bo zasilane są z tego samego bezpiecznika co prawe pozycyjne. Wykaz i rozmieszczenie bezpieczników w M III jest dostępny na naszym forum w dziale Pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi