KDKJ Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Siema, natknąłem się na taki artykuł: https://francuskie.pl/cyfrowy-kokpit-dla-renault-laguna/ Robił ktoś coś takiego w Megane 2 i/lub ma link do takiego kokpitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apw911 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 nie wiem czy komunikaty idące po OBD2 byłyby kompatybilne z tym od Laguny. Za to spotkałem ostatnio na sprzedaż megi 2 z takimi oto licznikami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Wychodziły takie w ostatnich rocznikach. Też mi się podobają te zegary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Mi najbardziej brakuje w MIII takiego czegoś, tzn wyświetlania info o radio i temperaturze na wyświetlaczu przy zegarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 W dniu 19.11.2021 o 18:21, szwagier24a napisał: Wychodziły takie w ostatnich rocznikach. Też mi się podobają te zegary. A są one kompatybilne ze starszymi, np. phII z 2007 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Pewnie radio musi być z tego samego rocznika, aby funkcje działały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Niestety nie mam wiedzy czy jest kompatybilny. Pewnie radio musi łączyć się po CAN. Oprócz trudności nazwijmy to montażowymi to wg. mnie, zmianę drogomierza trzeba zgłosić SKP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zaś odkopuję. Jest ktoś kto posiada licznik z drugiego posta (wrzucony przez apw911) i mógłby sprawdzić w DDT/PyRen w tablicy rozdzielczej wartość dla "Zegar" CF037/C037/LC008 Pytam, ponieważ mogę mieć ten licznik w miarę dobrej cenie, ale nie będę miał jak sprawdzić tej opcji przy zakupie. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi