Tommi3737 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Ktos wie jak to zrobic? czy to jest nabite czy jak? Pasek rozrządu juz zdjąłem...Zdjecie nie moje ale u mnie wyglada identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 odpowiem sam sobie: -prysnalem WD-40 pomiedzy te koła -z grubego preta wykombinowalem sciagacz. W tym kole jest miejsce na wkrecenie dwóch malutkich srubek. A wiec w precie zrobilem dwie dziury male po bokach i jedna duza po srodku. W male wkrecilem srubki w te otwory w zebatce. Duza srube wlozylem w srodek preta, podłozylem nakretke tak ze przy wkrecaniu sruby srodkowej boki byly wyciagane. Zeszlo w moment bez problemów. NIe ma tam żadnego klina ani nic... Czytalem ze prze ponownym montazem trzeba koniecznie odtłuscic miejsca na ktore bedzie zalozona zebatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi