dwwfewfq Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Witam. Jak wymontować osłonę nawiewów przedniej szyby, bez demontażu całej deski? (długa plastikowa listwa centralnie pod szybą czołową) Nawiew od strony pasażera dmucha dużo słabiej, chcę zobaczyć co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Widać nikt tego nie robił, bo już kiedyś było takie pytanie >> https://megane.com.pl/topic/67862-demontaż-kratki-nawiewu-pod-szybą/ Choć trochę czasu upłynęło więc może ktoś rozbierał. Zastanawia mnie tylko po co chcesz tam zaglądać jak tam są tylko kanały. Nie rozbierałem, ale tak myślę. Cały mechanizm nawiewu masz na dole i nie lepiej zdemontować schowek i zajrzeć .. https://megane.com.pl/uploads/monthly_05_2012/post-3001-0-42895000-1336158188.jpg Filtr kabiny czysty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwfewfq Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Dzięki, zajrzę tam. Filtr wymieniany 3 msc temu, ale przez mechanika podczas wymiany chłodnicy klimatyzacji, więc nie jestem na 100% pewny, że jest wymieniony. Też tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 10 godzin temu, dwwfewfq napisał: 3 msc temu, ale przez mechanika ... Nie wieszaj zaraz na nim psów, jak się okaże, że już zasyfiony. Ja kiedyś po miesiącu musiałem wyciągnąć owy filterek i gdybym sam go nie wymieniał to bym pojechał z awanturą i reklamacją. Oj bardzo się zdziwiłem jak wyglądał po miesiącu użytkowania auta co dnia. Ot, takie czyste powietrze mamy ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwwfewfq Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 5 godzin temu, Prezes napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Zawsze wymieniam go sam, ale z racji wymiany chłodnicy i ogólnego serwisu klimy, mechanik zrobił już komplet samodzielnie. Filtr wymieniam zawsze co 10 tys. czyli plus minus 9 msc i szczerze to nie różnił się niczym od tego nowego. Tak samo mam z filtrem powietrza. Po 10 tys. jest jak nowy. Mieszkam w Niemczech, może dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 20 godzin temu, dwwfewfq napisał: Mieszkam w Niemczech, może dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi