krzychu83 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć Leci mi woda drzwiami , pod tapicerką i mam bajoro w schowku w podłodze. Jak i czym te drzwi uszczelnić? W których miejscach? Może ktoś tu z forum robił jakiś tutorial ? Pozdrawiam serdecznie Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Dostaje się listwą zgarniajacą szyby. W drzwiach na dole pod uszczelką są otwory do odprowadzania i należy je udrożnić. Po tapicerce też potrafi lecieć, ale to są indywidualne przypadki. Będzie widać po po jej zdjęciu. Zwróć uwagę, czy nie dostaje się z podszybia, bo tam duże otwory odprowadzające czyszczę co dwa lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu83 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Dzięki Podszybie wykluczyłem, są drożne, Tak samo odpływ klimy. Cała uszczelka na progu na dole jest mokra, a jak polałem drzwi wodą to leciało spod boczka. W kieszeniach wody nie ma, więc głośnikiem nie leci. Jak będę miał rozgrzebane, to czy izolować boczek jakąś folią czy czymś, czy wystarczy tylko udrożnienie tych odpływów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Odchyl dolną uszczelkę i spryskaj pod nią wodą. Później przetrzesz do czysta i znajdziesz jeden lub dwa otwory. Wystarczy je przebić i wszystko spłynie na ziemię. Za jakiś czas wystarczy sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi