Pedro1991 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Witam. Mam problem podczas zmiany biegu, mianowicie podczas zmiany biegu słychać jakiś stukot. Stukot słychać również podczas gwałtownego dodania gazu i nagłemu puszczeniu pedału gazu. Ogólnie wszystko ok, sprzęgło dobrze działa, biegi również dobrze wchodzą. Silnik pracuje równo. Przebieg 133 tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zużyta tylna poduszka lub/i olejowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedro1991 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Poduszki ori kupowac czy zamienniki też będą ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCINO97 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Hej, mam to samo u siebie. Rozwiązałeś może ten problem? Ja akurat mam wszystkie nowe poduchy silnika oprócz poduszki skrzyni. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 hmmm, wymienić poduszkę skrzyni?? ? Jeśli jest od nowości czyli ponad 10 lat i od ponad 200tys km to z pewnością guma popękana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Wcale nieprawda. Trzeba ją zwyczajnie zweryfikować. Poszarpać-popatrzeć. Sąsiad ma w VECTRA C 1.8 ok 1,5mln km i żadnej poduszki nie wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi