Gość kapsun Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Serwus Mam pytanie, rok temu kupiłem megane 3, z autem dostałem wahacze firmy SASIC, ponieważ przednie zawieszenie już prosi się o mały remoncik, czy te ww. wahacze to dobra firma i je montować czy sprzedać i bawić się w ori? Autem pojeżdżę pewno z 3 lata, robię koło 30 tyś rocznie, więc nie chcę montować szajsu. Edytowane 29 Maja 2022 przez kapsun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Nie znam więc jakiś szajs. Poszukaj czegoś lepszego. Jakiś lemforder meyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Czytam i czytam w tym necie o tym SASIC i się okazuje że wiele elementów gumowo metalowych w Renault idzie na pierwszy montaż ?. Firma ponoć francuska z 80 letnim stażem. Muszę pogadać mechanikiem co o tym sądzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Osobiście nie przypominam sobie, żebym widział coś z SASIC'a zamontowanym w moim samochodzie, ale jeszcze całego nie rozebrałem hehe LEMFORDER jak kolega wyżej wskazał, to moim zdaniem najwyższa półka części AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Lemforder w przypadku Renault to może być TRW. W Mii oryginalne wahacze były z TRW. Meyle to jakościowy chińczyk. Sasic zresztą też. TRW to czasem Moog. Kiedyś kupiłem tylna poduszkę z Sasic i miała symbole Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Jak już masz i pasują to bym wsadzał a nie szukał innych. Na jakiś czas zapewne starczą, oczywiście jeśli nowe i pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Pewno tak zrobię, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Oczywiście że tak, jak już masz kupioną to nie kombinuj. Też oryginalne zawieszenie u mnie było TRW, ale co mocno dziwne, to amorki były KYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi