ko-ma Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Łopatologicznie : jak dostać się do czujnika temperatury parownika klimatyzacji: Ewidentnie walnięty, albo przerwa w obwodzie - odczytywana temperatura parownika to -38 , -40 stopni. I klimatyzacja nie chłodzi, choć sprężarka pracuje, czynnik jest. Megane III Ph1 coupe 1,5 dci, klimatyzacja manualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Od strony pedału gazu ściągasz plastik tunelu. Generalnie już da radę wyjąć. Edytowane 11 Czerwca 2022 przez CzechuXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauziak Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Właśnie sam z tym walczę. Na moje szczęście w angliku wystarczy sięgnąć ręką. Co najlepsze, poza parownikiem czujnik pokazuje prawidłowe wartości, a w parowniku skacze do - 10 i przez to klima nie startuje. . Mój był jakoś nie dbale wsadzony na tyle, że bez wysiłku go wyjąłem. Przepsikałem go sprayem do elektroniki, wrzuciłem spowrotem.Narazie od 10min jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ale temperaturę wnętrza coś nie halo masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauziak Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Klima manualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 jakim programem to odczytujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauziak Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Pyclip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi