CzechuXX Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Jakiś czas temu wymieniłem dysze spryskiwaczy z punktowych na mgłowe o numerze 289309708R. Na postoju leją jeszcze w miarę choć trochę za niski. Jak jeszcze dojdzie prędkość i opór powietrza to już jest w ogóle słabizna. W jednym z tematów jeden kolega pisał, że do tych dysz potrzebna jest mocniejsza pompka. Mógłbym prosić o informację co to za pompka (najlepiej numer), czy wchodzi w otwór dotychczasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Ale nie ma przecież żadnej mocniejszej pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Z tego co wiem nie ma mocniejszej pomki. Dysze do ustawienia. Też wymieniałem na mlgowe. Aktualnie mam jedną zwykła jedna mlglowa:). Ale to i tak słabizna w porównaniu do tego co daje koncern psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 11 godzin temu, halas2 napisał: słabizna Straszna. U mnie przy 130km/h już leją ze 20-30cm od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi