sniperek155 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Nie działa mi szyba kierowcy w MII. Prawdopodobnie mam uszkodzoną wiązkę - moduł jak i silnik razem z mechanizmem są sprawne. Sprawdzałem napięcie na dwóch środkowych pinach w kostce wchodzącej do modułu - brak napięcia. Poszukuję schematu kostki R3 łączącej drzwi kierowcy z deską rozdzielcza. Znalazłem w serwisówce schemat tej kostki, lecz nie widzę żadnej informacji, który pin/piny odpowiada za zasilanie szyby kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Z bezpiecznika w kabinie doprowadzony jest stały plus do pinu 4 modułu silniczka. Zasilanie realizowane jest poprzez pin 18 złącza R3 drzwi kierowcy. Gruby czerwony przewód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi