B4D Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Witam, mam taki mały problem 1. Nie działa mi przycisk ECO na desce rozdzielczej ( to akurat najmniejszy problem). 2. Zniknęła opcja (kafelek) multisense z menu Rlinka 3. Zniknęła opcja (kafelek) jazdy eco za cholerę nie wiem jak to przywrócić a próbowałem po kolei włączać i wyłączać poszczególne elementy poprzez DDt4ALL. Wszystko działa jak ustawię to ręcznie w DDt ale w opcjach menu tego nie ma i zmieniać nie można. Może ktoś wie które to są opcje. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Tutaj masz ustawienia ddt4all: https://megane.com.pl/topic/81918-wymiana-ekranu-nawigacji-oraz-prędkościomierza/#comment-571273 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4D Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 (edytowane) Dziękować, zaraz to przetestuję. Więc tak, Multi działa, przycisk ECO działa, brak tylko opcji ECOdrive w menu ale to w sumie i tak niepotrzebne. Dzięki za pomoc. Edytowane 12 Sierpnia 2022 przez B4D uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi