Svverx Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Cześć, z racji zdanego prawa jazdy dostałem Renault Megane 1.4 16v 2002r. Auto wszystko okej, lecz jedna rzecz mi w nim nie pasuje, radio. Czy jest możliwość wymiany radia w tym aucie? Mam takie na oku: https://allegro.pl/oferta/peiying-py3278-radio-samochodowe-bluetooth-mp3-usb-11787736087 Będzie ono kompatybilne? Jestem zielony w tych sprawach, a nie chce na darmo kupować żeby potem się nie okazało że nie da się tego wymienić. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jesli ma przejściówkę na iso to bez problemu podłączysz i będzie działać. Musisz jednak widzieć ze stracisz sterowanie przy kierownicy i na wyświetlaczu tez nie bedziesz miał informacji z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svverx Opublikowano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Zależy mi na tym aby połączyć radio z telefonem za pomocą BT bądź kabla AUX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Pamiętaj, że jeśli będziesz chciał trochę głośniej posłuchać muzyki... Tego to radio nie potrafi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi