mily18 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Dzień dobry, Posiadam megane 2 niestety do lampek tablicy rejstaracyjnej dostaje się woda. Postanowiłem wymienić ale cena usłyszałem cenę 450 zł 1 szt poszukałem po internecie i w jednym sklepie znalazłem za 50 zł (cena do zaakceptowania) ale mają tylko 1 szt I nie znam sklepu. W innych min 110 zł i tutaj pojawia się pytanie Orginal: 7700796163 (ta biała na zdjęciu) Zamiennik: 4159062300 (czarny) Czy ktoś wie jak nazywa się to czarne złącze? Jakiś kod produktu czy coś najlepiej gdybym po prostu zrobił szybka przeróbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Nie wiem czy dadzą się zamontować lampki od polifta (czarne) do przedlifta. Złącze kupisz w internecie w jednym ze sklepów. Większy problem to taki: czy mają homologację. Nie mam pewności czy to takie: https://wtyczkolandia.pl/zlacze-sicma-2p-damskie-brazowe/4571,b.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Tym lamkom dziurawym silikon nie pomoże ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily18 Opublikowano 29 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Ruda już się tam zadomowiła na stałe. Chcę uniknąć właśnie sylikonu i innych wynalazków żeby można było wymienić żarówkę w ciągu kilku sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Lampki są na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi