Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 zlot chyba juz na wiosne ale to chyba nikomu nie zaszkodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Easy, więc czekamy... !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 [Cięcie] [ Dodano: 2007-03-06, 23:52 ] z niecierpliwością dziś nawet szybę już umyłem od środka hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ja to odtłuszczoną denaturatem od tygodnia utrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zaraz bede do niej dzwonil, bo wczoraj sie widzielismy, ale nie bardzo bylismy w stanie pogadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Wiec biore sie za zrobienie listy chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 To który projekt wygrał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 W formacie CDR otrzymalem tylko jeden projekt, od MrTea. Naklejka oczywiscie z nickiem Jesli ktos jeszcze chce nadeslac projekt to czekam: [email protected] Wówczas zrobi sie glosowanie. Mi osobiscie projekt MrTea, bardzo odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Krzychu, a który jest brany pod uwagę z tych projektów- czy istnieje już końcowa wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 No właśnie sam jestem ciekawy który projekt wchodzi w rachubę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Numer 1 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Numer 1 i 3 :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 i będzie na żółtym tle??? jak tak to muszę zmienić zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Lewy, cos nie odpowiada? Ja sam nie bede decydowal, jaki wzor bedzie zamowiony. Czekam na inne projekty, tylko prosze pamietac o odpowiednim formacie. Nie bedzie tla, kolor bialy lub czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ok jak bez tła to dobrze lewy był wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi